Novapolis

Incheiere proiect

Asociația Novapolis- Centrul de Analize și Inițiative pentru Dezvoltare alături de Fundaţia ICAR, a organizat miercuri, 5 iunie 2013, Conferința de încheiere a proiectului “Integrarea RTT cu ședere legală în România prin Educație și Sănătate”.

 

Conferința de încheiere a proiectului a avut loc la Hotel Ramada Majestic, sala ”I.L. Caragiale”, Calea Victoriei nr. 38-40, sector 1, București, începând cu ora 10:00.

 

Proiectul a fost finanţat din Fondul European de Integrare a Resortisanților țărilor terțe, prin Programul General “Solidaritatea şi Gestionarea Fluxurilor Migratorii” (nr. ref. IF/11.02-02.02) al Uniunii Europene, gestionat în România de Ministerul Afacerilor Interne – Direcţia Generală Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale, ca Autoritate Responsabilă, şi Inspectoratul General pentru Imigrări, ca Autoritate Contractantă.

 

Evenimentul a beneficiat de prezența reprezentanților ambasadelor comunităților de străini din România, ai instituțiilor active în domeniul imigrației și al integrării străinilor în România, ai organizațiilor nonguvernamentale și ai asociațiilor de străini, reprezentanți mass-media, profesori și medici, reprezentanți ai unităților de învățământ precum și ai organizațiilor din domeniul sănătății, resortisanți din țări terțe și alți actori interesați de imigrația și integrarea străinilor în România.

Comunicat incheiere proiect ICAR

Prezentare Novapolis

Rezultate ICAR

Galerie foto

Contact

NOVAPOLIS